Alla inlägg under februari 2011

Av rockadog - 20 februari 2011 13:10

    

imorse vaknade jag av min alldeles för lilla blåsa som ville tömmas. Klockan var 0500 och efter toabesöket tänkte jag kolla till Emil. Han brukar ju komma över senast 03 på nätterna och Coralin redan vid 01. Såg att  det lös hos Coralin och när jag gick in så såg jag en blöt pöl i hennes säng. Kattpiss. Släckte, suckade och gick vidare mot Emils rum där dörren stod på glänt. Mycket riktigt var det en kisspöl i hans säng också. Det är så äckligt! Jag tog med mig Emil in i vår säng och såg sen vaken i två timmar med ångest över dessa kattöser! Hur många ursäkter ska dom få? Det är två helt underbara katter, dom är söta och charmiga! Dom är jätteroliga och tillgivna. Dom får bra mat, leksaker, katträd och massa lek och kel. Dom har två kattpottor och båda var tömda innan vi gick o la oss. Vi har Feliway i hela lägenheten, nätterna är dessutom lugnast här då bara Eddie och Ia sover i soffan. Linus och Ratto sover hos oss. VARFÖR? Kan dom inte sluta kissa hela tiden? Jag tyckte att det hade blivit bättre men sen jul har dom kommit igång igen... kiss, kiss, kiss och kiss. Det har inte varit någon skillnad sen Linus flyttade hem heller. Det är så himla tråkigt när man försöker ge dom allt, men det ändå inte gör någon skillnad!!! Och jag vet inte vem av dom och jag kan inte välja heller om jag skulle behöva. Omplacera och hoppas att miljöbytet gör susen? Eller låta dom somna in och ha ångest över att vi inte orkade längre? Fan, Kex är ju Coralins älskling och Konfetti är mitt lilla hjärta! Tänk om det vore nog? 

  

Av rockadog - 19 februari 2011 16:10

  

Men nu har vi köpt oss en ny kombi. Eller inte alls en NY bil, men ny för oss! 

Det blev, väldigt otippat, en Mitsubishi Galant -97 som är jättefin. Bagageutrymmet är inte så jättestort men räcker gott. Hoppas jag. 

Den har fungerande AC, drag, stereo, stolvärme fram och träpanel t o m. Vit är den också, som volvon var. Nyrekondad och lackad och POLERAD.... jeeez, men den är fin! Imorn ska Magnus ta ut sommardäcken ut den och slänga in buren i den. Skönt med kombi igen! 


Så nu ska jag sätta fart och plugga!!! Massa, massa, massa att göra klart till imorn!! Linus och Ratto var med och köpte bil så dom är helt slut. Eddie och Ia fick vara hemma och pappa var barnvakt. När pappa är här har vi INGENTING att komma med vad det gäller Ia. Hon ser BARA honom!!!! Hon blir nog gladare än gladast när han kan ha henne i sommar igen! Inte på heltid har vi sagt men någon månad eller två. Linus skötte sig jättefint och skällde inte ut någon hund eller människa idag, trots att vi var i ny stad och det vimlade av folk och hundar! Så det var nog helt enkelt så att han var trött igår som jag tänkte.


Av rockadog - 18 februari 2011 20:42

Eddie har ju lite olika taktik beroende på hur sugen han är på att ha pirayan i hälarna... här har vi boaormstekniken:

Av rockadog - 18 februari 2011 10:47

Idag är jag lite gnällig. Eller väldigt gnällig. Emil har ju varit sjuk hela veckan och det är trångt i sängen om nätterna. Dessutom har jag haft äckligt mycket skolarbete och då blir det många timmar med böcker/läsning/dator vilket leder till väldigt ajjig nacke och rygg. Och det är liksom inte lilla söta värken som går bort med en alvedon, nejnej, det är knivarna som börjar i nacken, går upp i huvudet och ner i hela ryggen. Och det deprimerande är att när det gör såhär ont så kan jag ta en alvedon och en ipren, men till vad för nytta? 4-5 timmar utan smärta? Och sen lika ont igen... 

Det är inte ens värt det!

Hundarna har hitills fått överleva med tomtkiss och Magnus kommer hem om ca 3 timmar. Båda barnen är hemma eftersom jag inte vill släpa ut Emil när han hade feber inatt. Kan inte påstå att jag gillar den här dagen alls... 

Det enda positiva är väl att Magnus glömde släppa in Linus i sovrummet imorse innan han åkte. Liten valp trodde han var lämnad, gnisslade en stund men sen hade han asat fram en av mina stövlar och somnat. Duktiga valpen sov sen i 2,5 timmar tills vi vaknade :) Inget ylande, skällande eller mer gnissel än första minutrarna liksom. Det är ju jätteskönt!!! Sen när Coralin vaknade och öppnade dörren så blev han ju jääääätteglad och kom in i sovrummet med öronen på sidorna och propellersvans! Duktiga, duktiga Linus! 

I skrivande stund ligger han och sover, med tassarna upp mot soffan och nosen under soffan. Han har verkligen knasiga sovstilar ;) 

Av rockadog - 17 februari 2011 13:49

"Vargen har flera revbensbrott och ett benbrott som tyder på att den blivit påkörd av ett fordon. Vidare har den en krosskada i skallen som orsakats av ett trubbigt föremål. Allt tyder på att vargen först körts på med en skoter och sedan slagits ihjäl, säger polisinspektör Sven Lind, till Ljusnan." 

http://www.dagensjakt.se/ut/10733/


VAD ÄR DET FÖR FEL PÅ FOLK??????? 


Av rockadog - 16 februari 2011 20:46

Kom på att jag ju faktiskt har ett utmärkt bord att plugga på, men jag har typ två fulla flyttkartonger med läder kvar... som måste säljas av först! Får inte plats! 

Har ju 2 färdiga hundförarbälten... och massa koppel, några påbörjade väskor och något skärp som nästan är klart. Men jag hinner verkligen inte marknadsföra något alls nu! Plugg plugg, valp, valp och så givetvis barn och karl och allt sånt! 

      

Ett av hundförarbältena som är färdiga, ett halsband som är typ 44 cm utspänt och så ett kombinerat halsband och koppel. Ett sånt har jag på Linus nu, för han har lite issues med att knäppa på och av halsband och jag orkar inte bråka alla gånger... enkelt och smidigt att tra över huvudet är det här ivf. 

Men blocket är värdelöst, har försökt två gånger och knappt sålt något. Bara tassar och facebook som funkat okey hitills... inte för att jag ansträngt mig SÅ mycket... men ändå... 

Här är det första jag gjorde i läder, Magnus skärp! Blev ju så himla missnöjd med flygplanet men det var roligt att göra ändå. Han använder det fortfarande :) 

  

Av rockadog - 16 februari 2011 18:25

Har ju lagt upp bilder lite överallt nu känns det som... 

     
Tugga ben i köket är gott! 

Konfetti ville störa i plugget! Sötnosan! 

      

Tre olika liggstilar: Trött storebror, slapp gammelhund, nyfiken valp! 

 
*

Han älskar som sagt mina tofflor!!

         

Promenad med Ia och Linus igår! 

                                    Jag är SÅ fascinerad av min fantastiskt söta valp!!!    

Av rockadog - 16 februari 2011 08:29

Igår blev ju lillpojken 11 veckor! Tycker att han är världens vackraste!!! 

   *extremt partisk* 


Dagen igår blev lugn! Som vanligt igen m a o! Det var skönt! 

Däremot var han dålig i magen hela dagen och det har fortsatt idag. Vi försöker med torrfoder nu till lunch men jag börjar misstänka att det får bli veterinär ändå. Han ser inte ett dugg påverkad ut men något stämmer ju inte! 

Bajset är nästan kolsvart och löst..... enligt vad jag lärt mig så tar han ju inte upp det järnrika, så troligen borde det tyda på att det är fel sammansättning i färskfodret... fel balans !? Så det blir torrfoder åt lilla hjärtat, vilket vi skulle köpt igår men Magnus kom hem så sent och jag är strandad hemma med sjuka Emil. Så fort dom öppnar idag (10) så ska vi köpa torrfoder! Eddie åt ju Nutro Choice som valp/unghund och sedan i flera år, som komplement till fodax. Sen har jag ju gett orijen till dom, som komplement... eftersom dom mått så bra på fodax och sett toppen ut i päls och hull! 

Tänk om det vore enkelt med foder?! 


Fler bilder kommer, så fort jag fått upp ett bättre samarbete med min kära iphone4.... som jag inte är så kär i egentligen. Den är nämnligen en ren mardröm för en klumpfingrig person som jag själv. Det blir inte bättre av att all text är pytteliten och inte ens glasögonen hjälper ju! Kameran däremot är superb! (se ovan liksom) Och sen finns det ju en hel del bra appar och sånt som faktiskt är användbara och det är skönt att inte behöva datorn för att kolla mail eller så... 


Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3 4 5 6
7 8 9 10
11
12
13
14 15 16 17 18 19 20
21 22
23
24 25 26 27
28
<<< Februari 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards