Alla inlägg den 26 februari 2011

Av rockadog - 26 februari 2011 11:47

Jag börjar med det positiva. 
Linus är så himla underbar med ensamhetsträningen. Han lägger sig på en sko eller toffla i hallen och SOVER! Att Ratto sitter och skäller ibland stör honom inte ett dyft. Hur cool får man vara egentligen?
Imorse fick jag sovmorgon. Linus gick upp med Magnus och barnen, blev rastad och fick mat och bus. Sen åkte dom iväg och han lämnades. Han hade inte kopplat att jag var hemma för då hade han krafsat på dörren, istället låg han på rygg på Magnus toffla när jag kom upp efter 1,5 timma!!!!!!   

Sen till det tråkiga. Skrutthundar it is numera. Ia har börjat hosta sådär som Ratto gör ibland. Levern? Njurarna? Suck, får ta med henne nästa vecka och ta lite blodprov på henne.
Eddie då, jo pappa rapporterade för en stund sen att Eddie har PANIK på promenaderna. Alltså inte "hjälp där kom något läskigt, vi tittar vad det är och sen går vi vidare" utan ren och skär panik!!! För ALLT! Människor i olika storlekar, bilar och bussar och cyklister och ALLT! Vad är det här!? Jag tänkte direkt på synen. Han kanske fått någon rispa på ögat av all valplek? Han fick ju det för många år sen, kanske 5 år sen och då var han lite panik-ig, men det la sig när det läkte. Eller så är det något annat? Psykbryt? Nääää... han har ju växt så mycket på det positiva sättet sen Linus kom så jag tror att det har med ögonen att göra. Han har dessutom fått MASSA leverfläckar (heter det så på hundar också?) på magen och sidorna på sistone, kan hundar få hudcancer? Hua, hursomhelst, det blir veterinär för honom också i veckan. 
Och så kommer vi till sista skrutthögen, Ratto. Han hade ont i torsdags och jag hade inget annat hemma än Metacam (annars får han Zubrin som är en frystorkad tablett som är skonsammare mot organen) och jag gav honom den. Så gick det väl MAX tio minuter så spydde han upp den. Visst att han kan må dåligt av Metacam (redan innan han hade både njur och leversvikt för 1,5 år sen) men det här var extremt. Så det blir en tid för honom i veckan också. 
Den enda som är friskare än någonsin är ju Linus! Han ska få vaccin däremot, hoppas det går bra och att han inte reagerar på det. Alltid lite nojjig faktiskt. Har flera vänner som fått åka akut med sina efter vaccin pga reaktioner. 
De flera har mellanpinschers faktiskt, måste vara någon gen där i rasen. 
Men jag kommer ju nojja ändå. Ia reagerade något år också, tror det var första gången med Live-sorten. Men sist har jag för mig att det gick bra. *senil*

Nä, nu ska jag skicka in de sista uppgifterna, göra lunch och sen åker vi på kalas. 
 

Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3 4 5 6
7 8 9 10
11
12
13
14 15 16 17 18 19 20
21 22
23
24 25 26 27
28
<<< Februari 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards