Alla inlägg den 14 februari 2011

Av rockadog - 14 februari 2011 14:30

Linus framfart: datasladd, mobilladdarsladd, väderstationssladd..... samt okommenterbara hål/tandmärken utspridda över hemmet! 

Han samlar, precis som jag läst att bröderna gör, sina saker dit han ska. Mina tofflor är favoritgose när han ska sova (undrar om han somnar av stanken?) så jag får konstant irra runt och leta överallt efter dom. 

Nätterna sover han igenom, inatt gick han ut vid 22 och sen först vid 08. Duktiga pojken! Han sover först på golvet bredvid mig och sen väcker han mig och blir (jag är ovetandes) upplyft och då lägger han sig där det finns plats! Obs att vi har en 1,8 säng och där trängs jag, min man, Coralin och Emil samt Ratto redan..... det är TRÅNGT! Men väldigt mysigt. 


Han har fått för sig att han svälter ihjäl! Han börjar dagen med att kuta ut i köket (efter morgonkiss och bajs på tomten) och sätta sig i skålen och skälla. Han slutar INTE när man ber honom, han slutar INTE när man vrålar TYST, han slutar inte när man avleder, han SLUTAR INTE ÖVER HUVUD TAGET!!! Idag höll jag på att bli galen, han hade fått frukost, samt extra frukost, samt dragit ner katternas mat över hela golvet och tryckt i sig all den. Så jag hällde vatten på honom :( Då blev han tyst ivf och sen dess tystnar han faktiskt när jag hyschar bara. Ufovalp! Okey att han får baffa lite hipp som happ, han är en baffhund helt enkelt, men det måste ju gå att få tyst på honom på NÅGOT vis. Avleda går oftast jättebra, typ be honom sitta eller ligga någonstans och sen vänta hur länge som helst. Men just mat-manin är något nytt! Dessutom äter han så fort så jag tror inte han upplever att han äter ALLS! Jag smetar ut hans mat extra mycket för att ge honom lite mer att jobba med. Sen har han fått mat lite vid sidan av dom andra men det hjälper inte. Han är MANISK! Jag är egentligen emot att hälla vatten och använda vattenspruta och sånt, men ibland funkar ju verkligen ingenting. Och han dör ju inte av vatten, han mår inte ens dåligt av det. Det är bara jag som känner mig som en värdelös matte som måste ta till att hälla vatten liksom.... gah, men det blev egentligen (om jag nu ska se det positiva) ett jättebra BRYT. Så jag tror inte han tog det som korrigering alls. Utan bara som "hallå, vad gör du". 

Han är ju inte direkt rädd för vatten heller, han var inne i duschen nästan direkt efter också... :) Det är ju roligt tycker jag, att han kommer med in i duschen! Och ute är han som sig bör, en riktigt polarhund! Han vill aldrig gå in!!! 

Igår klickade jag honom att gå ner i en låda, det gick ÖVER förväntan. Han är så positiv och glad!! Och sitt, fotgående och inkallningen går bättre och bättre! Inkallningen har blivit ett vissel nu och det lyssnar han superbra på!!!! Me like!!! 


För övrigt så har jag två hemtentor nu. Ugh ugh ugh! Och ett till på torsdag i skolan och sen ett till om ca 2 veckor. Suck suck! Massor att plugga nu m a o. 

Och Emil är sjuk, men syrran är här på besök och tar hand om barnen när jag pluggar och Magnus är på jobbet. Barnen tycker att det är SUPERKUL! 

Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3 4 5 6
7 8 9 10
11
12
13
14 15 16 17 18 19 20
21 22
23
24 25 26 27
28
<<< Februari 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards