Alla inlägg den 13 februari 2011

Av rockadog - 13 februari 2011 09:55

Igår var det en lång dag för Linus. Eddie har ju varit på landet hos Helen sen i tisdags och igår morse hämtade Magnus och Linus honom. Hälsningen var kort dem emellan och sen åkte han med båda till pappa (vi skulle till Lek och Buslandet och Linus kan inte vara hemma själv i 3-4 timmar). Hos pappa gick det jättebra. En tidning i hallen som han kissade på och en i vardagsrummet som skulle bajsas på. Eddie var inte leksugen och några BAFF slank ju givetvis ut! 

Pappa var mäkta impad över vår lilla stjärna, som faktiskt tar allt med ro. Att bli utlånad skulle ju annars kunna vara något upprörande, men inte om man heter Linus. Vid 13 någongång hämtade vi dom och sen direkt hem, hann äta litegrann och sen kom Beate. Det var verkligen roligt att se hur han reagerade. Jag släppte kopplet och han for fram, BAFF BAFF BAFF och sen sprang han tillbaka runt mig och fram på andra sidan och dåååå var det ju första MATTE ju!!! Pusskalas och baff och lite tugg för att visa vilken fin piraya han är!! Sötaste lilla Linus! På väg in visade han också vart han gör snötunnlar och hur man kan gräva ner sig i mjuka snön! Snö är bäst!! 

Inne började ju hälsningsproceduren om för tredje, eller kanske fjärde gången! Och sen ville Coralin visa sitt rum såklart och massa valpklapp och buuuuuus! Ia chockade genom att skälla flera gånger!!!!! Hallå!! Här har jag berättat om min tysta  lilla meshund och så ligger hon och MORRAR och SKÄLLER på EDDDIE!! 

Jaja, så är det ju med hundar, dom gör som dom gör, bara att hänga med liksom. 

Eddie visade ju precis sina "säregna" sidor, han joddlade, knorrvickade, slogs som en katt och gurglade. Han är så normal! Ratto är bara mjuk och go, men någon gång där i allt överslagsbus (Linus!!) så tappade han balansen lite och blev lite extra arg. Han vill ju så gärna vara bäst och i centrum och vi peppade honom lite extra. Sötgubben. Det är inte lätt att bli gammal och stel. Ska ge Seraquin konstant nu, why not!? Det är nog bara skönt för honom. 

Idag är det -20 här. UGH! Jag tror jag plötsligen blev väldigt sjuk och måste stanna inne. Fy fabian! 

Men men, det var himla roligt att ha Beate på besök. Hon är så mjuk och go och rar! Både hundar och barn uppskattade också besöket! Och vi vuxna också såklart! T o m katterna var framme lite, det brukar dom inte vara! 

Innan hon åkte så fick Linus träffa Mamma KEILA! Haha, jag filmade och jisses va rått det ser ut. Keila skällde ut honom och han kravlade runt. Men sen när hon konstaterat att han blivit större, men fortfarande var väluppfostrad trots katt och hundlukt så lekte dom! Mikkel och Balva var också med och jag hann få några kyssar av dom! Sådana där hoppauppiansiktetochhalvnocka! Vi tog en liten sväng också, så dom fick kissa och sniffa på stadslukt, om nu Brickebacken kan räknas som STAD! 


Jisses va hårt Ratto sover nu. I skrivande stund! Han snarkar och ligger jättetungt på mitt ben! (Jaaa, jag ligger kvar i sängen och "pluggar") 


   På den här bilden ser han ju riktigt stor ut! 

    

... jag och kvartetten! 

  

Sötaste pirayan! 

      

hundgos! 

  

Coralin byggde värsta slottet! 

   Emil höll sig lite mer i bakgrunden! 

   Ratto ligger jämt där i soffan och håller utkik ! 

   Finaste Konfetti! 

Alla bilder har BEATE tagit! 


Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3 4 5 6
7 8 9 10
11
12
13
14 15 16 17 18 19 20
21 22
23
24 25 26 27
28
<<< Februari 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards