Alla inlägg den 17 april 2011

Av rockadog - 17 april 2011 20:05

Idag åkte vi ut till Oset/Rävgången och gick med hundarna. Pappa följde med, Coralin och Mormor roade sig på annat håll men det blev en frisk promenad för oss ändå. 
Emil somnade i vagnen. Linus kiss-vägrade men bajsade innan vi åkte hemåt åtminstone. Pappa gick med spatt-Eddie och Eddie skötte sig faktiskt rätt bra. På slutet fick han lite förföljelsemani men det var fullt hanterbart. 
Magnus körde vagnen med Emil i och höll i Ia också. Själv gick jag med gaphalsarna Ratto och Eddie, som faktiskt inte gapade en ända gång i onödan... eller alls!
Vi hade massa hundmöten och alla hann jag se i god tid och gjorde godisbombar åt dom, så båda var fullt upptagna med att tugga gott medans hundarna passerade. Linus, snabb som han är, kopplade detta efter två möten, så han tog direkt kontakt med mig och väntade på godisbomben när han såg hund nr tre komma.
Ratto badade i första bästa gyttjepöl, som den gris han är. Efteråt rullade han i sand och lera så han såg riktigt välskött och fin ut.
Linus hängde på och jag hejjade på, BADHUND JAAAA!!! Och han gick i gyttjan han med men sen vart det brallabralla i geggamojja... och givetvis lite hoppastudsamedskitigvalpkropppåmatte-galenskap!!! Jag såg inte heller välskött och välvårdad ut sen  

När vi kom ner till Hjälmaren så skuttade Ratto rakt i (alla var kopplade hela tiden, maaaaassssssaaaa fåglar där och SÅ mycket litar jag inte på dom) och Linus efter och halleluja så skuttade Ia också i!
Sen var det bralla, gräva, busa och vätskepaus innan vi gick vidare. Är SÅ  stolt över mina små monster!!! Magnus fick också filma när Linus skulle gå över en sån där djurspärr.... ni vet sådana där liggande metalltjofräser som fungerar som en grind... fast på marken! *senil och kommer inte på vad de heter* 
men då ramlade såklart Linus hela tiden. När vi inte filmade så gick han galant över!!

Ia åkte hem till "sig" nu på kvällen. Det lutar åt att hon får bli deras för alltid. Hon blev SÅÅÅÅÅÅ glad när hon kom dit!! Dansade fram och pussade på alla tre i familjen! Det är SÅ det ska vara!

Linus har sovit hela em och kvällen förutom hypnosen runt middag, hans vackra skönsång när Coralin spelade munspel, utskällning av förbipasserade monster, megakissen på tomten och matpaus. Förutom att han är en riktigt tokhund så har han mått toppen nu sen igår, då var han ju dålig i magen. Nu är den bra, han är pigg som en lärka också! Kroppen ser inte bukig ut alls heller. Kanske blir ordning på honom så småningom    

Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4
5
6 7
8
9
10
11 12 13 14
15
16 17
18 19
20
21
22
23
24
25 26 27 28
29
30
<<< April 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards