Alla inlägg den 2 augusti 2011

Av rockadog - 2 augusti 2011 10:19

Oboy flyttade i söndags. Det gick jättebra och han går med tre valacker nu. 


Igår var vi ute i "gamla" stallet och skurade. Det tog flera timmar bara med hans box. Sen åkte vi hem och lämnade hundarna. Vi har en grind inne nu för att hålla busen i shack. Alla ytor rensade och inget ätbart inom synhåll. Kom hem efter massa timmar och möts av Linus som sitter ute på verandan. Vi har som tur är grind där också och den var som tur var stängd. Grannarna hade trott att vi var hemma. Linus hade suttit där hela tiden dom var där.... minst en timma! 

Givetvis hade han lyckats få upp förrådet och ätit mat också. Som tur var bara hans egna mat men inatt har han varit ute en miljon ggr. Ugh! Tur att han inte fick i sig så mycket! (Tunna med klapplock som slår igen)


Idag ska vi ut till stallet och rida, annars har vi inga planer. Bada kanske? Beror på vädret. Coralin har sovit hos mamma i två nätter nu, hon får passa på, om en vecka är dagis och vardagen igång igen. Suck! 


Magnus jobbar kväll och själv ska jag försöka få klart en beställning. 


Känner mig rätt sliten och nere idag faktiskt. Även om natten inte beror på att Linus är sjuk så är det alltid något. Och fortfarande faktorn att vi inte vet hur vi ska göra. Det finns ju två alternativ. Antingen låter vi honom fortsätta med dietmaten och försöker få honom att tåla något... men riskerar samtidigt att värderna som varit dåliga i flera månader BLIR SÄMRE!? 

Eller så gör vi biopsi, chansar på att han klarar operation, narkos, inte får blödningar eller infektioner. Vi KANSKE får ett svar... men om vi inte får det så har vi ivarjefall gjort allt!? 


Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5 6 7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22 23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards