Alla inlägg den 6 januari 2011

Av rockadog - 6 januari 2011 18:46

Vid tolv träffades jag och Cissi ute vid Karlslund och hon hade Sarasötis med sig också. Jag tog med både Ia och Eddie. Eddie och Sara muppade sig i vanlig ordning men dom gör aldrig något. Eddie vart skitförbannad för det var så djup snö och han kunde inte göra sina snygga spännmanövrar när han ville. Livet är hårt som knorris. 

Ia fick springa lös massa!!! Såååååå glad blev hon och hon såg ut som en galen gasell mest hela tiden. Vi pulsade och pulsade, jag fick ha ångest när vi passerade högspänningsledningarna och ökade takten så jag blev helt slut och sen ramlade jag på arslet :) Cissi fick sig ett gott skratt ivarjefall! 

Sen fikade vi och sen pulsade vi vidare. Nästan tillbaka så kom en andflock flygandes, sen en till, sen flög hälften tillbaka och sen resten, sen kom hälften tillbaka och sen resten också. Knäppa djur det där... eller så trodde dom bara att vi skulle mata dom. Men med tanke på att vi hade fyra hundar så borde dom varit längre bort än några meter. Hundarna stod som på nålar och bara skakade av spänning!!! Vid hästarna spenderade vi stört lång tid med att stirra på ett täcke som såg ut som ett obtracktäcke..... 

Sen hade bilen snöat fast eller nåt. Jag sladdade framåt och sen slant den nästan 90 grader åt ena hållet. Då plötsligen dunkade en man på bakrutan och jag fick typ hjärtsnörp, men han knuffade loss oss!!!!!!! Sen stod han kvar när vi försökte sladda oss upp för liiiiiiiillla backen men istället fick glida bakåt låååångt för att sen ta fart och slira upp. Hur gulligt som helst! Efter ett härligt värmeslag i bilen så passade jag på att agera fågelskrämma på en bensinmack när jag tankade utan mössa och håret ståendes åt alla håll (ordagrant). 


Väl hemma så gurglade grabbarna lite på varandra men jag tog ut Ratto direkt på en egen promenad. Helt folktomt ute så han gick lös och tiggde godis varannan dm... vilket han fick. Han var suuuuuuperglad och helt vild ute! På vägen hem tränade vi lite i snön också, han jagade snökokor tills han var så trött så han började dyka och gräva istället. Då gick vi vidare och brottades och just när han hängde i min arm och lät som ett monster kom en kvinna gåendes och bara garvade. "Ni ser ut att ha roligt"  sa hon och fnissade vidare. Jaja, här i gettot så blir väl ingen förvånad om man står men en hund i ärmen tydligen :) 

När vi kom in så gick det smärtfritt och utan gruff. Vi fick besök direkt av mamma, Natha och hennes två barn och Eddie satt och gungade av trötthet. När vi gick ut i köket så däckade han i grottsängen och där har han legat i flera timmar nu. Helt slut!! Ratto har varit med och socialiserat, klängt överallt och så när vi hade fikat så hoppade han upp på barnstolen och slickade alla skålarna. Mamma höjde lite på ögonbrynet och Natha trodde väl vi var knäppa som inte tog ner honom men jag la upp en klick glass så han fick något att slicka! Klart han ska få vara med, han sitter så väluppfostrat så på stolen! Inga tassar på bordet :) 


Nu är det snart mat, mitt första varma mål mat för dagen. Jag SVÄLTER!!!! 


Julgranen är utslängd nu också, eller inpackad i förrådet! Vi hade ju en plast i år! 

Av rockadog - 6 januari 2011 10:54

Vad är det som driver en människa till något sådant här? http://www.aftonbladet.se/nyheter/article8374531.ab

Det är ju över mitt förstånd ivarjefall. Jag mår illa och vill bara gråta för den lilla flickans skull! 


Sen satt jag och läste Illustrerad vetenskap igår och det var en artikel om påskön och hur de stora statyerna kommit till och flyttats på.... daaah, det fattar väl vem som helst, det var ju vampyrer som flyttade på dom! 

    

Här i Örebro är det typ snöstorm och klass 1 varning idag. Jag och C skulle åkt till hennes valp idag men det får bli imorn istället. Vi har däremot bestämt att vi ska iväg och promenera om en timma. Det ska bli intressant. Pappa är på väg till min farmor i Enköping och det återstår väl att se hur det går för honom att åka fram och tillbaka med tåg!? 

Ia och Ratto har varit ute på tomten och kissat, Ia tyckte att det var JÄTTEROLIGT med storm ju! Hon har RALLAT! Stackaren får ju typ aldrig vara lös för jag blir så orolig för vägen här nere. Eddie däremot vände i dörren, sprang fort som fasen in under soffbordet och gömde sig. Så honom ska jag plåga med långpromenad. Dom ska HÄRDAS! Undrar om jag bara ska ta honom? Eller honom och Ia åtminstone. Ute vid Karlslund kan ju hon vara lös lite. 


Min nya mobil är jäääääätterolig. Var beredd på att Magnus skulle ringa varannan minut om vi skulle upp till Nora, så jag hade ju ställt in en irriterande sång ju... men nu får jag ju inte höra den :(  och så har den en konversationstjofräs som har AUTO CORRECT och det är fruktansvärt underhållande!!!! 


  

Sist men inte minst så måste jag ju asgarva lite... det ska ju vara amerikanare till att hitta på något sådant här : 

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article8374198.ab

Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6
7
8 9
10 11 12 13 14
15
16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< Januari 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards