Alla inlägg den 13 september 2011

Av rockadog - 13 september 2011 13:39

Ja det är verkligen det! Men det går framåt! Och mot mörkare tider också.... inte lika roligt! 

I fredags kväll var jag och Carro och handlade presenter åt Emil... och storhandlade mat! Hua säger jag bara. Det är så jobbigt att storhandla mat, men ekonomiskt så lönar det sig om man är en familj. Linus har nu fått Magnussons Meat and Bisquit sedan i fredags. Första dagarna var han dålig i magen, alltså sådär så det var på gränsen att jag åkte med honom till veterinär. Men sen blev det stabilare och nu verkar det som att magen börjat må lite bättre. Han bajsar mer men det är ju också spannmål i maten, så det är ju klart att det blir högre fart. Men det är inte löst längre, utan bara mycket. Får se om det håller sig stabilt nu. Anledningen till att jag vågade prova var att han SER helt normal ut nu. Han är skitsnygg! Värsta läckerbiten till hund! Han har fått muskler, hull och pälsen är tjock, glänsande och ligger så himla fint nu! Lite lockig utmed ryggraden men jag tycker att det är charmigt :) 
Så jag HOPPAS nu faktiskt, att han kommer ha normala värden nästa gång vi tar prover. Han ser helt frisk och fin ut till skillnad mot tidigare. Kanske har hans strul vuxit bort!? Ja, nu vågar jag faktiskt hoppas!!!!

Annars tragglar vi vidare på lydnadsklass 1 momenten. Det går framåt men han är lite gapig numera. Han är i någon gap-fas!!! Vi kan väl säga att våra diskussioner är högljödda, åtminstone från hans håll. Personligen har jag börjat med djupandning på allvar när han får sina ryck och bara skäller på varenda hund vi möter!
Men det lägger sig väl, så småningom.
Vi ska köra igång med söket snart också, troligen redan nästa vecka! Upp till Kilsbergen och bara träna, träna och träna! Ska bli himla roligt! Givetvis med bästa instruktör också!

Idag är det Eddie-plågeri-väder ute... det blåser ju nästan orkan nu när Katia är över oss. Knakar, smäller, dånar ute! Eddie vill inte gå ut alls! Men Linus bryr sig inte ett skvatt!!! Han tycker att det är roligt att jaga löv, skälla, jaga löv, skälla, jaga löv...........

I skolan är det full fart också! Gisses va roligt det är att plugga säger jag bara. Läser så roliga ämnen nu också! Bara dessa två terminer kvar på komvux och sen 6,5 år på högskola. Lovely!

Nä nu ska jag åka tillbaka till skolan!  

Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15 16
17
18
19 20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< September 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards