Alla inlägg den 25 september 2011

Av rockadog - 25 september 2011 18:00

Del 1. 
Moment 1,2,3,4


Del 2, 

moment 5


Moment 6


Moment 7

Av rockadog - 25 september 2011 14:20

Det har verkligen varit fullt upp de senaste dagarna. I torsdags fick jag ett sms från tjejen med valpen. Hon undrade om jag kunde passa honom torsdag- söndag. Vilket gick bra. Misstänkte direkt att hon skulle be mig hjälpa henne med omplacering och att hon ville att jag skulle ha kvar honom. Mycket riktigt (för 10 år sen hade jag blivit förvånad....) så lämnar hon hunden till mig, säger inte ens hejdå till valpen och ber mig att omplacera hunden....... 

Hann fråga vart valpen kom ifrån och det visade sig att den är från Gyttorp. Japp, granne med Linus uppfödare! Så jag ringde ju direkt till Beate och berättade att jag hade valpen med mig hem och att tjejen letar efter ett hem åt den. Hon ringde uppfödaren, uppfödaren ringde mig och vipps så var valpen (som inte ens var betald) hemma hos uppfödaren igen. Tjejen blev ledsen, dock mest över att hon betalt några tusen som hon inte fick tillbaka direkt... oh la la säger jag bara. Ska bli intressant att träffa henne imorn, om hon inte hoppat av. Hon pratade om det också, att det inte är roligt att plugga. Det är ju bättre att leva på soc. MMmmmm. Men jag kan ändå inte låta bli att känna med henne faktiskt, jag tror hon mår dåligt, att hon behöver stöd och hjälp och inte behöva ta beslut själv, eller ansvar för en valp. 
Jaja, det var torsdagen det.

Fredagen, hemma och förjävligt ont i nacken. Som var en svit efter att jag simmade 1000 meter i onsdags... medans Coralin hade simskola.
På eftermiddagen var vi och shoppade kläder åt barnen (och lite åt mig, samt Magnus) och handlade massa mat. Allt själv med barnen såklart, Magnus jobbade till 22. På kvällen åt vi tacos hos grannarna och Coralin sov över där, något hon längtat efter länge. Vi satt kvar och snackade och tittade på film till midnatt!

Igår var jag vaken tidigt. Mötte upp Beate på BK för att vara med när Mikkel skulle göra MH. Shit va roligt det var!!! Jag är sjukt taggad på Linus MH! Det blir förhoppningsvis i mars/april och hoppas nu att alla brorsorna kan vara med!!!!
Beate skulle styra upp :)
Vi promenerade i skogen där med Linus, Lukas, Mikkel och Balva efteråt. Så fin skog och härliga hundar. Dom hade såååå roligt! Linus och Lukas var lite mer hormonella nu än i augusti. Inte så dom blev osams, utan dom blev jätteglada över att ses, men dom hade lite allvarligare morr mot varandra när dom tacklades. Linus fjäskade såklart för både Balva (som snart ska löpa) och Mikkel. Mikkel är så himla go med honom alltså, det är verkligen en toppenhane!!!

På kvällen igår var vi på Lek och Bus-landet med grannarna. Guuuuuu vilket ös det var. Idag har både jag och Magnus träningsvärk!

Och så har Magnus och jag fotat Linus med systemkameran äntligen. Ikväll blir det fina bilder här på bloggen!  

Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15 16
17
18
19 20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< September 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards