Alla inlägg den 5 september 2011

Av rockadog - 5 september 2011 20:52

Skolan är verkligen i full gång nu, massor att göra och massa människor att bli galen på! Herregud, hamnade med två killar idag på exkursionen. Ingen av dom sa ett ord. En av dom satt och stirrade på en och samma vattendroppe i mikroskopet i 1,5 timma.... MY GOD! 


Men på den positiva sidan, Linus och Eddie blev trippellämnade idag, det var inte mycket annat att göra... men det var först en knapp timma, sen nästan 3 timmar och sen 2,5 timmar till. Båda skötte sig exemplarisk och Linus har inte ens varit överspeedad nu på kvällen, bara lugn och behaglig. Han är verkligen lätt på det viset, han är så behaglig!!! Eddie sköter sig iof alltid bra när dom är själva, eller han är helt själv, märkte ju det i våras, att han behöver lite "egentid". Han blir helt klart gladare då! Imorn får dom sällskap hela dagen, Emil har åkt på höstens första förkylning och ska stanna hemma imorn med Magnus. Själv ska jag slita i skolan igen :P 

Sitter i skrivande stund i soffan och segar framför Idol. Tycker att det suger i år faktiskt, uttjatat, inget nytt och bara dravvel och jobbig "bakom kameran-röst". BLÄÄÄÄÄÄ!

Eddie var förresten hos pappa över helgen, vi tog lilla bilen till stugan (piggare och fungerande cig-kabel= barnen kan titta på film= ingen åksjuka). Han backade bakåt med sina panikkänslor över cyklister. Däremot visar han ingen rädsla vid andra tidigare stressorer. Det är lite tråkigt att han nu söker all trygghet hos Linus och Linus är ju i den typiska "utåt-åldern". Får helt enkelt ta flera fikapauser på stan med mina små busar, så kanske det ger sig så småningom.
Linus är HELT problemfri att resa med. Lättare hund får man alltså leta efter. Han fick ju ligga på golvet vid mina fötter i bilen, inga problem. Inget gnissel eller oro, han bara sover hela långa vägen. Väl i stugan så känner han sig som hemma. Vi sov i stora rummet framför brasan, så himla mysigt. Han fryser ju inte men sover under sängen ändå. Myspojken. På lördagen var vi ute med båten, han sov i båten!!!!! Och sen fick han simma. Och så kom grannen med sin schäfervalp så det blev bus... och så fick vi besök. Och sen fick han vara själv några timmar på kvällen när vi var på restaurang. Inga problem med något. Ingenting förstör han, han är tyst och lugn när vi kommer och skäller inte förrens vi sätter nyckeln i dörren och är fööööör långsamma med att öppna.
Han är så himla fantastisk!!!
Igår tränade vi på tomten, fotgåendet börjar bli så himla himla snyggt nu! Jag blir som ett kläckfärdigt ägg när det går sådär som på räls! Utgångsposition, fot, sitt under gång, upp i fot igen, ligg under gång.... AAAAAAAAAH! JAg spricker! Han är så himla duktig!!!!!!!!!!!!!



Nä nu ska jag dricka té!
   Mina älsklingar!    Suddig bild på älsklingarna! Världens snyggaste!     Och vår vardagsrum börjar se bra ut nu tycker jag. Det är en lite gammal bild, nu ligger det en stoooooor hundbädd bredvid fotpallen också. Plus duk och lite sånt... 

Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15 16
17
18
19 20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< September 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards