Alla inlägg den 12 maj 2011

Av rockadog - 12 maj 2011 12:29

De senaste två veckorna har jag faktist fått massor gjort. Det såg jag för en stund sen när jag bockade av min långa to-do-lista som ska vara tom när månaden är slut. Har bara sju punkter av fjorton kvar! 
Tänkte få ner det till 6 idag! Och så är det fruktansvärda vårruset idag! HUA! Jag kommer ju dööö eller nåt! Röra mig i snabbare takt än gåtakt i FEM KILOMETER!


Tatueringen blir bara snyggare och snyggare förresten, det röda är nästan borta nästan överallt och istället är det vackra svarta/gråa streck. Jag bara älskar den!

Pappa vägrade tro att den var riktig igår, han var helt övertygad om att det var henna. Sen när han fattade att den ÄR riktig så blev han nojjig istället och tyckte att jag skulle ha sjal över så att den inte blir solskadad och så bla bla bla. Men alla tycker att den är supersnygg! Och vacker! Jag är sååååå nöjd!! 
Och håret är också härligt än så länge! Nu är det bara Linus som ska fixas också, hoppas hon ringer snart med resultaten!!!

Emils älskade Mitsubishi fick hela 6 punkter med fel idag! Halleluja! Ska begära in prisuppgift och sen försöker vi sälja den! Ugh! Men Magnus åker ju till Ängelholm i tre veckor nu på söndag så jag klarar mig med Seaten. Är så van att trycka in oss i den nu så det rör mig inte i ryggen. Hundarna sitter fast lite här och där och det är absolut inte optimalt, men det får vara så tills vi har en fungerande kombi! 

Linus har ju varit svår att lämna i flera veckor nu. Tror det har med alla veterinärbesök, prover och allt att göra. Han har vält saker, skällt, hoppat upp på bord och betett sig allmänt illa. Men idag var jag borta flera timmar och kom hem till två sovande hundar och en senildement knäppis! Eddie låg i soffan och sov, Linus utslagen i köket i hundsängen, Ratto låg vid dörren och då och då sa han BOOOUUUWBOOOOUUUWW och sen somnade han igen. Knäpphund! Men så är det väl när man blir gammal, man vet inte riktigt om man ylade för fem sekunder sen eller inte!? Hursomhelst så var det inget vält eller trasigt, bara en toffla som hade flyttat till hundsängen som snuttefilt eller nåt. Me like! 

Här är Linus med på travet i lördags... 
    Linus älskar att leka med barnen. Här har Emil hittat en pinne som Linus vill ha, då och då ger Emil honom pinnen och sen jagas det runt x antal varv tills Linus ger Emil pinnen och leker börjar om! 
     Coralin springer snabbare och Linus läser av henne direkt, eller båda barnen. Han anpassar sig så bra efter vem han är med! 
   Pinnen kastas! 
   Paus! 

   Igång igen!    Fikar ni eller? 

 

Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4 5 6
7
8
9
10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20
21
22
23
24
25 26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards