Alla inlägg den 4 maj 2011

Av rockadog - 4 maj 2011 19:44

... åkte hemifrån imorse runt halv nio. Lämnade C på dagis och hämtade mamma (mitt underbara sällskap idag).. Halvvägs slog varningslampan på för bensinen och jag tänkte lugnt att jag tankar ju med Magnus kort.... (mitt glömdes ju i Västervik) och sen funderade jag en stund till tills det slog mig att jag glömt ta hans kort. Så vi hoppade ordagrant in på parkeringen på strömsholm, för mamma hade ju inte med sig något alls! Bara att ringa stackars Magnus som fick komma med bensindunk och kortet :P 
En miljon tester, slussandes mellan rum och skötare och veterinärer, rakad mage har han, plåster efter kanylen och fortfarande målarfärg på örat. 


Det enda dom hittade som avvek IDAG var lite onormal färg på levern och även något för tjock tarmvägg runt grovtarmen. Men hon sa också att vi inte behöver oroa oss nu för detta, det kan vara sviter av hans tidigare kräkningar och diarréer. Imorgon torsdag får vi svar på gallsyreproverna och nästa vecka på proverna som skickas till usa. Sen är det ju massa som kommer analyseras på sjukhuset också men det blir också till slutet på nästa vecka. 


SÅÅÅÅÅ himla duktig är min älskade Linus, han är BÄST! Han charmar alla och är så himla lätt och behaglig överallt.Bara, bara kärlek i den hunden! Efter SJU timmar på Strömsholm var vi helt kokobäng alla tre av trötthet, Linus låg och åmade sig på rygg och sjöng som chewbacca i Star Wars så alla bara garvade i väntrummet. Själv orkade jag knappt ta stegen till kassan och betala (vi fick vänta en timma på att få betala!!!!). Tack och lov att han är full försäkrad!!!! Allt som allt är vi uppe i nästan 7000 ur fickan, resten har ju försäkringsbolaget tagit som tur är.
Nu är det horisonalläge resten av kvällen! Däckad valp och sovande barn och trött karl :DD
 

Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4 5 6
7
8
9
10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20
21
22
23
24
25 26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards