Alla inlägg den 20 juni 2012

Av rockadog - 20 juni 2012 12:04

Förra tisdagen åkte vi med Eddie till A också, ihopsläppet gick bra och båda fick stanna där över natten. På onsdagen åkte vi och hämtade dom, en hel del anspänningar i bilen och även innan rök dom ihop men inte allvarligt. Hemma har vi varvat med munkorg på båda, på ena och andra men kommit fram till att om Eddie har munkorg så är det lugnast. Linus är lättare att styra med rösten, bara ett ah-ah så kan kan få honom att backa eller gå undan. Så nu är dom ihop hela tiden, samt båda utan munkorg på nätterna, promenader och på kvällarna, samt när dom får mat (utan problem). 
Det går helt klart framåt, men vi tar det lugnt, det får ta den tid som behövs. 

I fredags red jag och R över hästarna till K:s stall. Det gick bra, men tog låååååång tid och vi fick rida runt på asfaltsväg efter alldeles för många återvändsstigar. När vi väl kom fram efter 3,5 timmar på hästryggen så var vi alla möra! Men dom trivs bra och är lugna, vi har hittat en underbart runda som tar en timma, med varierad teräng och möjligheter att variera tempo också. 

Idag har jag varit och dragit ut en visdomstand, det var ett hål rakt ner i den och det kändes inte aktuellt att lägga flera tusen på att rotfylla den, dessutom halvdör jag av borren!!! 

Nu är den väck och jag ligger i soffan med bedövad kind. Hela käken, kinden upp till ögat och halva ögat är bedövat. 
Blä, fick tre sprutor och det kändes som alldeles för mycket :(


På fredag jobbar Magnus sista passet för veckan och sen drar vi ner till stugan på lördag. Hoppas på mindre dramatisk semestertid där i år... förra året hann vi ju med ormbiten Emil och akuten, hundakuten, Ratto somnade in och hej och hå. Det var lite FÖR mycket. 

Nu ska Magnus iväg till VC med Coralin, vi misstänker att hon är laktosintolerant! 

Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards