Alla inlägg den 14 februari 2013

Av rockadog - 14 februari 2013 10:48

Min impulsivitet kanske borde tyglas lite? Jag har anmält mig till en rallytävling nästa helg, seriöst, jag och Linus kan INGENTING! Vi har ingen stimulus på något moment, tur det är skyltar liksom!!!!!! Och till det så saknar ju både jag och Linus lite social kompetens, han gastar och jag blir ju så skakig vid sånt där.. hua! TÄVLING liksom! Aja, det får gå som det går! 
Lite harmonisk musik behövs : 

(Från fimen Hobbit) 

Utöver att jag och Linus nu hysteritränar inför rallytävlingen så har jag hunnit med att åka skidor för första gången på 18 år, jag har också provat Zumba och då inte som normala människor utan i 2 timmar (!!!!!!!!!!!!)  detta var i lördags, skidorna i måndags. Igår satte jag upp på Lycka för första gången på veckor, så himla härligt! 
Jag försöker nämligen boosta kroppen med massa energi nu, vilket i slutändan betyder att jag är helt slut. Men det är roligt åtminstone! 

När jag väl är igång så kan jag ju erkänna att vi har 3 lydnadstävlingar i vår, appelspår i höst och rally i sommar. Det blir ett tävlingsår!!!! Och Lycka ska ju betäckas så vi får en liten fölis till nästa år :) 
Får vi hoppas ivf. 

Idag är det ju alla hjärtans dag! En dag som alltid är roligt underhållande på facebook. "Alla som inte har någon.... "
"ensam är stark...." och bla bla bla... inte fan sitter folk och gnäller på mors dag och fars dag? Och då är det många som inte har sina föräldrar i liv. Sjukt att facebook ändå är ett sådant forum för gnäll!!!! 

(ok, ska jag säga som är typ gnäll personligfierad)

Hursomhelst så lägger inte jag upp vad jag äter varje dag, inte heller om jag eller mina familjemedlemmar varit på toa eller om vi börjar bli hungriga och funderar på mat. ... det är inte intressant, i dont care, simpel as that! 
Förstår verkligen inte folk som uppdaterar varannan eller varje timma.... 
"X har vaknat och sitter i soffan...." 
"X börjar bli hungring..."
" Funderar på om jag och X ska ta oss lite frukost...." 

Seriöst? Lever folk så? Vänta... x slog sig måste uppdatera på facebook liksom! Blir lite arg när det handlar om barnfamiljer dessutom, vaffan om barnet är hungrigt så GE BARNET MAT! Det är väl för i helskotta ingen facebooknyhet direkt???? 

Bambi fyllde 1 år i söndags, tror vi, vi hittar inte hennes papper. Hon blev ordentligt grattad med tårta och leksak så klart ! Magnus har jobbat hela helgen och det känns som att vi typ inte träffats på en vecka, jag är så trött på kvällarna så det blir lite osammanhängande meningar innan jag kraschar för natten. Socialt liv, oh yes. Men idag ska vi på bio, A good day to die hard, med Bruttan willis. Det blir finfina grejer det :P 

Nä peace out friends och läsare... 

Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
<<< Februari 2013 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards