Alla inlägg den 5 februari 2013

Av rockadog - 5 februari 2013 18:27

Vad är det med livet egentligen? Varje nyår tänker jag att det HÄR livet ska bli lugnare! Men det tycks bli värre och värre för varje år. I år började ju kaoset med bilfan, eller idioterna som tänkte sno bilen! Det är sådant pyssel nu när vi bara har en bil och det är verkligen JOBBIGT! 

Positivt däremot, jag fick VG dvs högst betyg möjligt på UVK1 som jag läst sen i höstas! Det känns brutalt bra, sådär superbra så jag faktiskt studsade runt och pep som en gris här hela kvällen igår! 
Nu läser jag ju svenska1a som är mindre roligt, eller det började ju med grammatik och det är faktiskt inte ROLIGT! Bra är det, ett måste är det, men det är INTE roligt! 
Idag gick vi vidare med TEXTER! Dvs vad är en text och hur definieras den. Kan "Jag har varit på fikarast" vara en text? Är vi instängda i textrummet? Läraren är en liten "tomte" och sååå rolig, det var verkligen vad jag behövde efter dessa två veckor med grammatik! 

Sen har jag faktiskt bestämt mig för att sätta ettan med Linus i vår. Vi SKA klara det! Är sjukt taggad och det hoppas jag han blir också! Ska skärpa mig nu och ta mig iväg till ridhusträningar och allt, det får vara slut på tramsandet nu! Rent generellt känner jag att jag behöver förnya mig lite, inte bara håret men min livsattityd. Bitter och jävlig kommer jag kanske alltid vara men jag måste verkligen bli mer vältränad och hälsosam. Det där med julkilon har liksom blivit vardagskilon och nu vill jag bli vältränad och snygg igen... inte en gammal avdankad skrynklig 31-åring. Huvva! Så med start imorn så blir det hundträning med E, så vi kommer någonstans! Fredag nalkas det, håll i er, Zumba i 2,5 timmar! Fy bövelen, känner redan träningsvärken! Lördag blir det ridhusträning, söndag leka död. På måndag tänkte jag, om jag får tag i längdskidor, följa med till ånnaboda med Coralins skola och bränna lite mer kalorier! Sen nästa vecka så har nog hästarna landat och då ska jag börja rida 3 ggr i veckan! Bort med fläsket!!!!! 
 

Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
<<< Februari 2013 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards